Rabu, 9 Februari 2011

Mereka yang tomel-tomel belaka

Kesibukan yang melanda tidak menghalang saya daripada memperkenalkan 'famili kiut miut' ni taaaraaa mempersembahkannnn..













semuanya order daripada Hatima..thanksss dearr hope u like it..:)





9 ulasan:

Izzatul Iman berkata...

comelnye...banyak lak tu...

mummy_ayu berkata...

comel2 semuanya..mcm nak order jugak la....

O'gosh berkata...

wahhh...comelnya....nasib dah tua..kalu x mau order sehari satu ni..

SyUhAdA berkata...

comelnye...~

HappyIrfa berkata...

so cute..kreatifnya

cHe3 berkata...

brape harga yang rabbit pink tuh n also tortoise besar tuh,,
klu nak tortoise besar yang bleh uat peluk .. brape harga.. heheh

Cik Puan Nurul berkata...

Che3 boleh diskus melalui email kalau berkenan..plushie yg besar tu rm25 seketul nnati ade masa sy update nama nya senang orang nk igt.

cHe3 berkata...

ok...
klu bleh nak tortoise tuh....
klu nk tempah trs email ker isi form order...

cHe3 berkata...

shaye nk tempat Cik Etoiise..
color pun samer mcm tuh.. n3 tarikh 22 novermber 2010.. tp nk besar...
nnti bgtau price n also aper2 yang patut shaye uat setersnyer...k

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.