Sabtu, 10 Julai 2010

Saya terima award

Dalam sibuk sibuk saya haruslah juga menyelitkan diri untuk jawab tag..thanks ye
CheQpPjoy sungguh seksanye nak taip dan tulis nama ni


1.apa nama blog ni nape letak nama tu?


-blog ni namanya tecik craft..letak nama tu sebab memang nak letak nama tu


2.bila start buat blog?


-kalau blog ni baru lagi tapi sebelum ni dah nak masuk 2 tahun gak dengan blog tecik tenit tomel


3.sapa 1st follower?


-ermm jap tak ingat Syazana kot apapun mekaseh sebab memula follow belog nih


4.ucapan khas untuk pemberi award


-mekaseh la sebab bagi award dan tag yang simple kalau yang panjang dan susah jangan bagi yea hahahah..lagi satu nama hang ni susahnye nak menyebut..


5.tag 9 orang yang lain


-ikutkan takmau bagi sebab kesian takut diorang sebuk..so kepada semua samada pelanggan tecik craft atau sesapa yang suka lalu lalang kat sini silerla ambil award nih yea..daa

3 ulasan:

nurul huda berkata...

nk amik award tu leyh x akak..? hehe

qasehadam @ nurul berkata...

huda ambikla memang tuk semua pun xdaya nk tulis sorang nama2 bior adil ambikla

nurul huda berkata...

hehe... tenkiu2... nk kne jwb soklan tu jgk ke? huhu

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.