Khamis, 8 Julai 2010

Keychain lagi

salam..ni antara keychain yang dah saya siapkan dah sampai pun kat empunya diri huhu..cuma saya je tak upload lagi tetiba jadi sibuk la..ni order daripada Huda.
macam biasa belah belakang Huda nak love terbang gak huhu...katanya nak yang lomentik theme huhu..

ni tiga ekor owl yang gedik ini ex classmate yang order..ade lagi owl entah mana lak terbang lagi dua tiga ekor...


4 ulasan:

nurul huda berkata...

huhu... thanx kak nurul...sweet n cute sgt2 taw... huhu... kak,kalu tukar kn kucing tu bwt mcm monyet leyh x ek? uda mnat ar dgn nyet2... hehe

qasehadam @ nurul berkata...

kucing yang mana ni huda..mini plushie tu ke nak rupa macam monyet..

nurul huda berkata...

a'ah akak... yg mini plushie tu.. msti cute kn..

..she's s0 e!Ra.. berkata...

cantik!
sgt creative..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.