Khamis, 21 Julai 2011

Kitty untuk besday bestfriend

Saya bukanlah peniru yang baik..hehe sebab tu saya lebih berminat design sendiri atau pun diskus dengan customer sendiri kan..lagi pun tuk plushie watak kartun ni saya kira berlambak-lambak dipasaran tapi kalau customer minta nak juga saya cuba la juga mengadakannya hehehe itupun depends pada watak kartun tu sendirilaa..kalau yang payah-payah ni saya tolak awal-awal huhu..
ini Hello Kitty stail saya buat..hahah mujur tuan punya tak kisah dan suka..so kalo dorang suka saya legalaah..thanks ye sebab sukaa...

1 ulasan:

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.