Selasa, 31 Mei 2011

Birdie..hadiah untuk guru

Salam..meskipun hari guru dah berlalu tak beerti takleh nak bagi penghargaan kan..hehe ikutkan bila-bila masa pun boleh.Ok kali ni order daripada seorang rakan blogger tokei popia yang sedap tu sapa lagi kalau bukan Ejan aka Mamalyna..keychain ni ditempah khas buat cikgu-cikgu taska anakndanya yang tercinta..design dan bentuk kechain semuanya diserahkan sepenuhnya pada saya asalkan ianya keychain dan ada nama cikgu.
Sekarang ni saya memang begitu teruja buat birdie keychain maka saya memang akan buat keychain birdie laa heheee..boring jugakkan kalau buat keychain yang sama je.


yea..terbang sekawan pulang ke sarang...

1 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

TQ Nurul, dah selamat kasik cikgu lyna semalam.... cantik sangat2!

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.