Isnin, 6 Disember 2010

Promosi hujung tahun

Salam..sedar tak sedar dah hujung tahun kan sekejapan je waktu berlalu..so sempena hujung tahun gak saya sempatla menyiapkan plushie yang ready made tapi jangan risau order untuk custom made masih dibuka..maklumla saya sering ditanya oleh custemer yang tak tahu nak design camana kalau diorang nak tempah plushie so ni adalah contoh yang mungkin kalians suka Cik Cici
saiznya 18cm x 15cm
Comel dan boleh digantung
Dihasilkan daripada plush felt yang gebu dan berbulu ala-ala macam teddy bear tuh
Harga RM10
sold
Cik Bimbim
saiz 20cm x 20cm
Sesuai sebagai soft toys atau hiasan dan sebagainya
Dihasilkan daripada felt yang lembut
Harga RM10

Encik Gugu
saiz 22.5cm x 19cm
Dihasilkan daripada felt yang lembut
Lucu sesuai juga sebagai soft toys
Harga RM10
sold to aieen

Encik Bobo
saiz 2ocm x21.5cm
Juga sesuai tuk soft toys atau hiasan bagai.
Harga RM10



Saya juga sempat siapkan felt tissue pouch.kira kalau nak bawak tisu dalam handbag boleh letak tisu dalam ni tidakla berderai atau terperonyok nanti dalam handbag.Ok yang ni jenis simple punya so harganya RM4 disertakan sekali dengan tisu.

So kalau sesiapa berminat dengan menda-menda comel nih boleh email saya ok.Kalau beli yang ready made nih kalian tak perlu tunggu lama-lama,boleh juga kalau nak order yang custom made ya..

7 ulasan:

chekgu Moe berkata...

sukenye! mcm nak order je!

MU(hd az)LAN berkata...

huhuu suke2 nk tnye la kalu buat key chain tu brape ek?

this is my blog..
http://rzlandesirediary.blogspot.com/

Cik Puan Nurul berkata...

chekgu moe: siler..siler
MU(hd az)LAN: nak tahu harga leh klik kat 'harga' kat ats nun..harga setiap keychain bermula dr rm4 dan keatas bergantung kpd saiz dan design

♥NURSHAZLINA♥ berkata...

eh , tak tau mana satu awak jual dan mana satu saje tunjuk gambar ..

hurm , yang keychain love2 tu berape ek ?

Cik Puan Nurul berkata...

yg kat sini semua dah sold out..

Cik Dya berkata...

dear,berminat ngan tissue pouch ni..leh order tak?

Cik Puan Nurul berkata...

cik dya bolehhh2x..silerr email la nk kaler apa n nk tambahan lain ke apa..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.