Selasa, 21 Disember 2010

Perhatian kepada peminat benda-benda comel..!

Salam..sibuk sikit maka jarang lak nak menyinggah kat sini..sebabnya saya sibuk siapkan order urgent daripada seorang pencinta benda yang comel haha..syukur sempat disiapkan malah dapat disiapkan lebih awal dari waktu yang sepatutnya bimbang juga kalau tak sempat..apakah bende tuh jeng..jeng..

taraaaa...




Bersama teman seangkatan..hehe penguin Happy Feet tu sebenarnya antara hadiah yang saya dapat menang giveaway giffy tempohari selain barang-barang kraft sukee sangat..terkejut sebab besar rupanya saiz dia..



Sayang saya nak lepaskan mereka pergik hahaha..ini merupakan plushie yang paling besar pernah saya jahitla 100% jahitan tangan.Saiz plushie ni panjang dari telinga ke hujung kaki lebih kurang 33cm.ia sebenarnya ditempah oleh Izzati untuk dihadiahkan kepada teman baiknya sempena harijadi..besnya kalo saya dapat kawan baik cenggini..




Taraaaa...ade nama memasing..




Satu lagik pengumuman saya nak beritahu,sebenarnya saya sedang siapkan sesuatu gak tapi sebab nak siapkan order urgent ni saya tangguhkan sekejap dan harapnya ia dapat disiapkan secepat yang boleh..nak tahu apa dia ..lalalala


Insyaallah saya akan adakan giveaway dalam masa terdekat ni.Ini adalah penghargaan saya kepada mereka yang sudi mengikuti blog ni dan suka pada sesuatu yang comel..tetapi saya nak siapkan hadiahnya dahulu so kepada pencinta benda-benda comel nantikan giveaway tEcik Craft nanti dan kepada custemer yang penah order something dari tEcik Craft ade berita baik juga tuk kalians...nak tahu stay tune...!





2 ulasan:

Alisya berkata...

Wow..comelnya plushie tu...nanti boleh join ga tEcik craft pulak..:)

EykaJmy berkata...

yg ada tulis eyka tu actually my kazen ezzaty bought it for me...sangat comel..serious sgt suke plushie ni..=)) tq eh..so, the purple plushie is belong to me..hehehe~

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.