Isnin, 22 November 2010

Cik Etoiise dan Encik Car

Salam Isnin..pening-pening plak kepala nih huhu..jom layan menda-menda comel neh mehh.. Cik Etoiise order daripada Ain nak letak dalam keretanya..huhu maklumla semuanye aksesori jenis menatang yang lembab berjalan nih penuh dalam keretanya hihihi



ini plushie saiz sederhana atau medium la..berbentuk seperti kereta order daripada Ila Salleh tuk anak bujangnya sempena birthday yang pertama..






bolehla Arief main peluk-peluk nanti yeee..tapi kereta nih takleh jalan jadi bantal buchuck leh laa



Hope you all suke yeaa..:)

5 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tak sabar tunggu keta tue laaaaaaaaaa

kiszy pinky berkata...

salam..
saye da link awak..lets exchange banner=)
vsit my blog yep..thanks..

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Woah! Comel lah. Shag nak tanya, kalau kucing besar turtle tu bapa kos? Include postage? Nak tanya je dulu :)

qasehadam @ nurul berkata...

shag boleh klik dekat 'harga' pd tab kat ats tu yea..saiz kura2 ni medium.kalo masih xjelas boleh email tau..

dandelion ijau berkata...

salam..
boleh tak nk tau harga tortoise tue, skali ngan postage? berapa lama eh siap bende neh?
boleh email kt sini, dandelion_ijau@yahoo.com..
terima kaseh~! ;)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.