Selasa, 12 Oktober 2010

Hadiah kecil

Salam semalam merupakan ulangtahun kelahiran saya yang ke dot..dot so sempena hari jadi tokei kedai,saya akan sertakan free gift bagi setiap tempahan yang bernilai RM50 dan keatas yang ditempah pada bulan Oktober mesakipun order itu akn siap pada bulan seterusnya..free gift turut diberikan kepada pelanggan tetap tak kira berapa nilai tempahannya..so apa tunggu lagi..buat tempahan anda sekarang..!
ni purse coin saya hadiahkan tuk anak buah suami..Sarah sempena hari raya yang lepas
ni plak hadiah giveaway lagu raya baru-baru ini..syukur pemenangnya suke dengan pemberiana tidak seberapa ini
felt coin purse dijahit dengan kain felt yang lembut dan bermutu tinggi..simple tapi saya suke sangat..

ade tali tuk sangkaut keychain dan sebagainya..comel sebab saya pon buh duit kecik dalam ni untuk gi pasar atau ke kedai ke..



2 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

Comelnyer,klu maisarah ni..sure dia suker .brp lama ambik masa tuk tempahan?

qasehadam @ nurul berkata...

bleh tempah bebile je masa ikutla biler nak tp sekurang2nye bgla 2 minggu kalo sikit buleh la siap cepat.kalo order full kene tunggu turn biasanye xdela lame sgt dependsla..kalo tempah skrg maybe next monthla siap ni pon dh dekat ujung bulan kan

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.