Jumaat, 2 Julai 2010

Keluarga bahagia

Salam..sejak bertapa lama dalam gua maka hamba keluar tuk mengetest segala ilmu yang dituntut kuikui..sori merapu meraban sekojap je pun izinkanla saya berangan-angan setelah lama berhibernasi..ok layan pic dibawah tempahan daripada Alin untuk famili beliau.. untuk suami beliau yang tercinta..hehe Alin just minta untuk letak wording 'Abah' je tak nak gambo tapi saya menambah sedikit aksesori tuk menceriakan suasana..bolehkan..
tuk hot momma saya hiasi huruf 'O' dengan bunga bunga cinta..sepadan ngan bee tadi..hohooho

si kenit damia..hope Damia muat ngan baju ni dan sukeeeeee memakainye



lalalalala..for baby Dzakirah..aiseh panjang lak namanye so takleh nak letak huruf besar besar





taraaaa..ape ni belah depannye




belah belakangnya...






satu lagi...seumpama rama-rama..hihi







jeng..jeng..ni brooch rama rama dan juga keychain heart free gift untuk Alin..



eh tu je ke..hurm ada lagi....nantikan episod seterusnya..izinkan saya berjalan jalan menghirup udara segar dahulu lalalalalahehe

4 ulasan:

Momma Mia berkata...

wahhh tantek tantek... tak sabo nak pakai laaa
gizillion thanks nurul. siap ada free gift lagi.
Thanks u so much!

qasehadam @ nurul berkata...

huhu hope momma mia n pemili sukee ler hendaknye thanks ya

Kie-yu berkata...

comel sgt!

Ole-Ole Manis berkata...

hye, nk tau harga. please email to oleolemanis@gmail.com harga tuk abah, mommy and kids name. :) tq.

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © Tecik Craft 2011 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.